Overspring..

Sidder her og skal afslutte en synops med aflevering onsdag. Men det kniber med fokus.

Smilla og Malthe har fået lov at sove sammen i dag. Det ser sådan her ud:

  Men det lyder som om at de hygger 🙂
I går var vi en tur på fælleden og naturskolen til Stjerner i natten. Det er jo efterhånden ikke længere det store udstyrsstykke, nu hvor børnene er så store. Sandwich og kolde drikke plus tæpper og så af sted på hver sin cykel. Så fandt vi en plet deroppe, og så strøg ungerne omkring og fandt vennerne rundt omkring og så og prøvede lidt forskelligt. Blandt andet måtte Smilla jo en tur i liften:

  Forinden havde Winnie, Kimi, Maiken og jeg været på tøsesure i Budapest. Det var en helt igennem dejlig tur, hvor vi sugede alt ud af den tur, vi kunne nå. Det gør jeg gerne igen 🙂

   
               Nå ja, og der forinden havde jeg besøg af mine gode veninder fra tolkestudiet til en børnedag i haven ved vores nye bålsted.

Det kommer vi til at få meget glæde af. Både bålstedet og de søde unger naturligvis 🙂

   
Og nu hvor jeg sidder og kigger billeder igennem fandt jeg de her søde unger fra en tur hos mor og far:

   
 

Desværre har vi måtte sige farvel til Farmor Grethe. Hun fik fred i tirsdags, og vi skal alle til bisættelse på tirsdag på Fyn. Det gik pludselig rigtig stærkt. Kenneth var med hende til det sidste, men for mig og ungerne der så hende for en måneds tid siden, hvor hun var på besøg en lille uges tid, hvor hun stadig var relativt friskt, er det svært at forstå, at hun virkelig er borte.

Børn er heldigvis børn, og deres åbne tilgang til døden og de mange spørgsmål der udspringer fra deres første møde med det, kan lykkeligvis give lyse stunder i triste omstændigheder.

Hverdagen skattes ekstra i disse dage ??

2 thoughts on “Overspring..”

  1. Som sædvanlig dejlige billeder og skriblerier omkring dem.???? ja, der er hændelser der sætter tingene i relief, og at vores liv her og nu, med små og store ting skattes højt. Er med jer i tankerne, ved I.knus og kram morfar og mormor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.