Bloggen var blokeret.

Efter Kenneth havde sikret min blog mod hacking, var den blevet så sikker, at jeg var blokerer fra at blogge fra telefonen.

Men nu virker det vidst! 🙂

Og hvad har vi så lavet al den tid? Hvem husker det? Vi har helt sikkert hygget os en masse og så bruger vi også en del tid på at lure hvilken opdragelse, der virker – eller når mest på at se, at ingen opdragelse virker fra dag til dag og så ellers mest krydse for, at opdragelsen er god nok til at stå distancen ude i verden. 

Hvad vi ellers har lavet må telefonens fotoalbum hjælpe mig med at huske:

Nå ja, sidste weekend var Nynne, Charlotte og jeg plus børn i Nikolajs Kuntshal for at se udstillingen “Hullet i rummet”. Det var en billig udstilling, og sjov at se, men også meget hurtig set. 

Så vi endte hjemme hos os til krea og leg og pizza.

For et par weekender siden blev Malthes 10 års fødselsdag fejret. Først dagen inden, hvor drengene fra klassen var inviteret i Kongelunden til lasergames, og på dagen måtte han traditionen tro bestemme, hvor vi skulle (ud at) spise. Han valgte hjemme; hvis vafler måtte være en hovedret. Og det måtte det jo så 🙂

Inden vi var til lasergames, nåede Smilla og jeg med Maggie og Vinnie ind og se Katrine fra Lille Nørd optræde. Det var en rigtig hyggeligt lille optræden i fine Kastrup Bio. 

Ja, vi fejrer jo generelt alt, hvad vi kan slippe afsted med. Også Halloween måtte fejres, og mange, mange af de omkringliggende huse var helt med på spøgen, så pigerne fik hurtigt fyldt poserne. Drengene gik knap så langt før de var tilfredse med indholdet af deres poser.

Og så går dagene ellers sin skæve gang med børnearbejde – og voksenarbejde (nok helt ærligt mest af det sidste).

Vi synes dog også, at vi dette efterår kan mærke de lange skoledage sætter sit præg på ungerne. Det i kombination med det mørkere vejr, gør dem til tider lidt tyndhudet. Men så har vi heldigvis weekender som denne her, hvor vi ingen planer har og bare lader op sammen – eller med kammeraterne på vejene.


Nu er december lige om hjørnet. Og vi (læs; jeg og ungerne) glæder os. Malthe håber især, at der også i år er pakkekalender herhjemme. Pakkekalender?!??? WHAT? Hvis ikke du tror på, at det er fra nisserne, så tror jeg altså ikke de kommer, Malthe! 

2 thoughts on “Bloggen var blokeret.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.