Jul, jul, jul, jul, jul…

Vi er kommet godt ind i december. Vi perlede også faktisk ind i måneden. Så nu hænger disse fine kreationer ude på vores “juletræ”.

Vores lyskæde er lidt fesen. Nogle dele af den lyser mere end andre. Så det måtte jeg gøre noget ved..


Det endte med tre lysende, forfærdelige, super skønne slikkepinde og et skilt til vinduet. Sagde du lyskæde? Det er der ingen, der opdager, når resten er så fint 😉


Nisserne er flyttet ind. Med ny nissedør. Gad vide, hvor de har tryllet den gamle hen?  De kommer med gaver og fjollerier som sædvanlig. Især fjollerier kigger ungerne langt efter hver morgen – selvom de jo begge egentlig har sagt, at de ikke tror på nisser mere. Nisser er velkomne hos os, så længe nisser og børn har lyst. Det kan tids nok være ovre!

Nisserne havde julepyntet min bil indeni i går morges. Det føles lidt fjollet at køre rundt i, når ungerne ikke er med. Og well..

Vi var på Kulturzonen i weekenden til julerier. Der var hyggeligt. Og så har vi været hos Kimi og ungerne i fredags. Der bagte vi brunkager og rullede pebernødder. Men det er jo ingen sang, når man kan få den færdige dej på jobbet. Vupti!

I weekenden prøvede vi så for første gang at lave peberkagehus. Det var sjovt – og resultatet er godkendt, synes vi. Ungerne synes vist bare det er lidt fjollet, at vi ikke bare spiser det med det samme..


De næste par uger byder på masser af julerier. Så vi glæder os. Nogen mere end andre 😉

One thought on “Jul, jul, jul, jul, jul…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.